Äänimaljahoidot

Tiibetiläiset Äänimaljat
Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Äänimaljahoidossa asiakas on hoidon aikana sekä päin- että selinmakuulla ja kulhoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella aurassa. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin: ylä- ja alaraajat, vatsan ja selän alue sekä chakrat. Yksilö äänimaljahoito, 60 min  75 €.

 

 

 

 

 

 

 

Parihoidossa hoidetaan kahta asiakasta yhtäaikaa. Molemmat makaavat joogamatolla lattilalla ja maljoja soitetaan molempien kehojen päällä sekä aurassa. Parihoitoon voit tulla ystäväsi, lapsesi tai puolisosi kanssa. Parihoito, 90 min yht. 110 €.

Kun äänimaljoja käytetään tästä suuremman henkilömäärän hoitamiseen puhutaan sointukylvyistä.  Silloin maljoja ei aseteta kehon päälle lainkaan. Kysythän hintoja tällaisen sointukylvyn järjestämiseen sähköpostitse.  Esim. työyhteisöt, polttariporukat tai perhe kotona voivat olla sointukylvyn tarpeessa.  Myös kotieläimet nauttivat ja saavat hoitoa sointukylvyissä.

Varaukset sähköpostitse.

Yksilö- ja parihoidot tehdään tällä hetkellä Joogastudio Tadassa (Vuollemutka 3, Vantaa), silloin kun studiolla ei ole muuta toimintaa tai tunteja.

Lämpimästi tervetuloa!